Strype Audio

Stemningsbilde

Folk

Tom Kvålsvoll

Født 1972, vokst opp i Ålesund. Begynte med lydteknikk i forbindelse med egne band fra 1990 og utover. Bosatte seg i Oslo i 1996, og begynte da som lærling på Strype Audio. Kombinerte frem til 2008 mastering med bandvirksomhet (DHG, Nocturnal Breed, Paradigma) samt gjesteopptredener. Fokuserer heretter primært på mastering, supplert med en multisporproduksjon i ny og ne.

Har bred erfaring med etablerte genre, alt fra generell populærmusikk til smale nisjer. Liker å krysse grenser og oppdage ny musikk.

discogs.com
virb.com/kaap

Kontakt: tom at strype punkt com


Fridtjof A. Lindeman

Født 1976. Fridtjof kommer fra Moss, har jobbet som lydtekniker siden 1994, og har mikset og mastret musikk for band og musikere fra inn- og utland, innenfor de fleste sjangre. Han foretrekker gule epler og svarte tangenter.

fridtjof-lindeman.net

Kontakt: fridtjof at strype punkt com


Christian Obermayer

Født 1985, fra Oslo. Begynte som produsent og rapper i gruppa UriasPost tidlig på 2000 tallet, og ble etterhvert tekniker for andre hiphopgrupper. Begynte hos Strype Audio i 2005, etter endt vgs på musikklinja. Gjør for det meste rap/hiphop, elektronisk, jazz, kompilasjoner, akustisk, vinyloverføringer ++. Christian har loddet sammen det meste i studio.

Tilknyttet Ny Musikk og Nasjonalmuseet.
Kontakt: christian at strype punkt com


Martin Bowitz

Født: 1984, oppvokst i Bodø. Lydutdannelse: Norsk Lydskole (NISS) 2006-2008, Universitetet i Oslo 2008-2009. Martin er det nyeste stabmedlemmet på Strype. Bakgrunn fra gjør-det-selv-kulturen både som musiker og produsent gjennom sin tid i punk/postrockbandet The Spectacle og fra nyere og ofte mer poprettede produksjoner som Kråkesølv, Kollwitz og Cold Mailman

Liker teknologiske finurligheter og sære musikkinstrumenter. Har lagd flere programvarebaserte instrumenter inkludert et Ondes Martenot-beslektet prosjekt.

Kontakt: martin at strype punkt com


Audun Strype

Født 1959. Erfaren, men stadig nysgjerrig på musikk, teknologi og annen verdslig aktivitet. Er glad i skogens lyder og holder seg helst langt unna alt som bruker bensin og bråker. Fritids-hifi: Tandberg system 20 med Tripath forsterker og solcellepanel.

discogs.com
Wikipedia
Medlem i AES, SLF og HEF
Musikalsk motto: Lytt til gresset gro, og du vil få en overraskelse.

Kontakt: audun at strype punkt com